• Snelle verzending
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf €50,-

9.4Uit 98 beoordelingen!

    16 / Feb / 2023

    Alle herenjeans pasvormen op een rijtje!

    Welke jeans pasvorm past bij mij? Dat zullen we je eens gauw uitleggen!

    Alle herenjeans pasvormen op een rijtje!
    BLOG

    Weten welke jeans pasvorm het beste bij jou past? Lees dan gauw deze handige tips en koop nooit weer de verkeerde jeans!

    Een heren jeans kopen, het lijkt zo makkelijk. Toch blijkt dit soms in de realiteit lastiger dan het lijkt. Dit komt omdat we tegenwoordig op straat ontelbaar verschillende heren spijkerbroeken zien. Met wassing of zonder wassing, met grote zakken of zonder grote zakken, zonder scheuren of soms met ontelbaar veel scheuren! Maar behalve deze 'details', zit het belangrijkste verschil hem in de pasvorm van de verschillende modellen. Er is voor iedere man een speciale pasvorm: van wijd op de bovenbenen tot superstrak op de enkels! 

    Skinny-fit jeans

    De skinny fit jeans staat bekend om zijn erg slanke én strakke pasvorm en wordt dan ook veelal gedragen door mannen die de broek van dij tot de enkel volledig aangesloten willen hebben. Skinny fit, ook wel super slim fit, is de smalste versie van de verschillende pasvormen. Gelukkig zijn aan deze skinny fit spijkerbroeken stretch toegevoegd aan het katoen. Dit betekent dat de jeans mee-rekt, hierdoor zijn ook deze strakke jeans prettig om te dragen. Bekijk hier het aanbod skinny jeans van Joy.nl.


    pasvorm skinny fit heren jeans

    Slim fit jeans

    De slim fit jeans is een aangesloten, slanke pasvorm. De slim fit spijkerbroek staat bekend om zijn smalle pasvorm mét voldoende ruimte voor beweging. Daarnaast beschikt de slim fit jeans heel vaak over stretch, hierdoor rekt de jeans mee met elke beweging. Deze pasvorm zit aangesloten op de dij, bovenbeen, kuit en enkel en valt mooi aangesloten op de schoen. Joy.nl biedt verschillende slim fit spijkerbroeken aan, neem gauw eens een kijkje bij o.a. Jack & Jones, Cars, G-STAR, Scotch & Soda, PME Legend, Cast Iron, Vanguard of Diesel. Bekijk hier gauw het gehele assortiment.


    pasvorm slim fit heren jeans

    Tapered fit jeans

    De tapered fit jeans: de ideale pasvorm voor de man met stevige bovenbenen. De tapered fit spijkerbroek valt ruimer op het bovenbeen en loopt onder aan de pijp smaller uit over de kuit naar de enkel. Het voordeel hiervan is dat er een slanke, aangesloten look kan worden gecreëerd, óók als je stevige bovenbenen hebt. Doordat de jeans op het bovenbeen meer ruimte heeft, blijft het comfort behouden. Daarnaast is er vaak ook nog eens stretch toegevoegd aan het katoen van de jeans, hierdoor zal dit jouw favoriete nieuwe jeans worden! Klik hier voor het gehele assortiment tapered fit heren jeans.

    pasvorm tapered fit herenjeans
    Regular fit jeans

    De regular fit spijkerbroek staat bekend om zijn rechte pijp, van boven tot aan beneden. De broek is aangesloten bij de heup en valt losser op het bovenbeen. Ook op de onderbenen/kuiten beschikt deze regular fit jeans over een rechte/wijdere pijp. Wil je een broek die 'ruim' over de schoen valt? Dan is dit zeker een geschikt model voor jou. Veel bekende jeansmerken maken gebruik van de regular fit, kijk gauw eens op Joy.nl bij G-STAR, Diesel, PME Legend, Jack & Jones of Cars. Klik hier voor het gehele assortiment regular fit jeans.

    pasvorm regular fit heren jeans
    Loose fit jeans

    De breedste pasvorm voor heren is de loose fit spijkerbroek. Dit model is uitermate geschikt voor mannen die de broek niet te strak willen hebben. Deze pasvorm is zowel op het bovenbeen als op de enkel breed. De spijkerbroek is passend in de heup en taille en loopt vanaf daar recht naar benden tot de enkel. Daarnaast valt dit model ruim over de schoen. Op het bovenbeen is deze loose fit jeans wijder dan de gemiddelde jeans, hierdoor past deze broek goed bij mannen met brede bovenbenen die toch een comfortabele spijkerbroek willen. Bekijk hier het gehele aanbod aan loose fit spijkerbroeken.

    pasvorm loose fit heren jeans

     

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Alle herenjeans pasvormen op een rijtje!
      16 / Feb / 2023

      16 / Feb / 2023

      Alle herenjeans pasvormen op een rijtje!

    • New Joy Times '22
      15 / Nov / 2022

      16 / Feb / 2023

      New Joy Times '22

    • Hoe was jij je jeans?
      26 / Aug / 2022

      16 / Feb / 2023

      Hoe was jij je jeans?

    • JOY-'JEANS ATELIER' voor inkorten & reparatie
      15 / Jul / 2022

      16 / Feb / 2023

      JOY-'JEANS ATELIER' voor inkorten & reparatie

    • JOY-Giftcards - voor speciale momenten
      16 / Jun / 2022

      16 / Feb / 2023

      JOY-Giftcards - voor speciale momenten

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »