• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

verzenden en retourneren joy.nl

Verzenden en retourneren bij Joy.nl

Joy.nl biedt de volgende bezorg- en afhaalmogelijkheden

  • Thuisbezorgen (tijdens de lockdown door JOY zelf in een straal van 25km rondom Roden, anders via Post NL pakketservice).
  • Afhalen bij een Post NL servicepunt bij jou in de buurt.
  • Afhalen in de winkel (de mogelijkheden van deze optie zijn zeer beperkt tijdens de lockdown, neem contact met ons op indien dit je voorkeur heeft).

Thuisbezorgen

De aflevermogelijkheden zijn eenvoudig. Bestelt u voor 15:00 en woont u binnen een straal van 25 km rondom Roden, dan streven wij erna uw bestelling dezelfde dag nog te leveren. Woont u verder weg? Dan leveren wij het pakket diezelfde dag nog af bij een Post NL punt. 

Niet thuis?

Bent u niet thuis bij de eerste bezorgpoging, dan zal de bezorger een briefje voor u achterlaten in uw brievenbus. Daarop staat vermeld of uw pakket is afgegeven bij één van uw buren of wanneer de bezorger opnieuw bij u langs komt. Ook kunt u door de bezorgcode op dit briefje, zelf bepalen wanneer en waar de tweede bezorgpoging zal plaatsvinden. De bezorger zal in ieder geval vier keer terugkomen om uw pakket af te leveren, wat in 99,1% van de gevallen zorgt voor een succesvolle bezorging.

Ben je overdag weinig thuis? Laat je bestelling dan bezorgen bij een PostNL punt en haal hem op wanneer je wilt. Dit kan bijvoorbeeld ook een punt zijn in de buurt van uw werk.

Uw pakket liever afhalen?

Komt u uw pakket liever afhalen, dan kunt u daarvoor terecht bij één van de Joy filialen. Wij nemen telefonisch contact met u op zodra uw pakket gereed is! Neemt u dan wel even de orderbevestiging mee. 

Voor specifiek wensen en overige vragen omtrent de bezorging kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]

Retourneren of ruilen?

Geen probleem, meld het binnen 14 dagen na ontvangst van je order, Dan heb je nog 14-dagen de tijd om het terug te sturen! Stuur een mailtje naar [email protected] met je gegevens (ordernummer, welk artikel je terug wilt sturen en welke je er voor terug wilt), dan nemen we z.s.m. contact met je op voor verdere instructies. Voldoet het artikel niet naar verwachting en heb je ook niet behoefte aan een vervangend product? Geen probleem! Wij streven er naar om het geld binnen 14 dagen terug te storten. De kosten van het terugsturen van een geplaatste bestelling, zijn voor rekening van de klant.

Let op: het product moet wel in de originele staat zijn (ongedragen) en in de originele verpakking. Tijdens de lockdown mogen afgeprijsde artikelen ook geretourneerd worden. 

Ik wil een product retourneren

Geen probleem, dat kan binnen 14 dagen na ontvangst van je order. Stuur ons een bericht zodat we de artikelen weer bij je komen ophalen, of neem contact met ons op om het via een andere weg bij ons te krijgen.
Buiten de lockdown geldt de volgende procedure: Vul het retourformulier in dat bij je zending zit en stuur het samen met je retour(en) op naar: 

T.n.v. Joy Webshop
Albertsbaan 58
9301 AZ Roden
Nederland

Let op: het product moet wel in de originele staat zijn (ongedragen) en in de originele verpakking. 

Ik heb mijn pakket nooit ontvangen

Soms geeft de postbode het pakket af aan een huisgenoot of bij de buren. We zijn geen fan van deze praktijken, maar soms gebeurt dit. Bekijk s.v.p. of dit het geval is met jouw pakket. Zo niet, stuur een mailtje naar [email protected], dan stellen we een onderzoek in naar je pakket. 

Hoe stuur ik een product terug?

Retourneren-stappen

Zo werkt retourneren:
1. Download het retourformulier.
2. Print het retourformulier en vul deze zo zorgvuldig mogelijk in.
3. Zorg ervoor dat het product verpakt wordt en voeg hier het retourformulier aan toe.
4. Verzend het pakketje, de rest regelen wij! ;-) 

Hoe zit het met de bezorgkosten van een retourzending?

Als wij de verkeerde kleur of maat hebben gestuurd of een andere fout hebben gemaakt, zullen wij de bezorgkosten van de retour aan je terugbetalen. In alle andere gevallen ben je zelf verantwoordelijk voor de bezorgkosten.

Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Ja, mocht je spijt hebben van je aankoop dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst van je order zonder opgaaf van reden terug sturen. 
Wij zullen je volledige aankoopbedrag dan z.s.m. (uiterlijk binnen 7 dagen) aan je terugbetalen. Vul het retourformulier in dat bij je zending zit en 
stuur het samen met je retour(en) op naar: 

T.n.v. Joy Webshop
Albertsbaan 58
9301 AZ Roden
Nederland

Let op: het product moet wel in de originele staat zijn (ongedragen) en in de originele verpakking.

Kan ik een product ook ruilen in één van de Joy winkels?

Ja, dat is mogelijk. De retourtermijn betreft 14 dagen vanaf het moment van bezorging. Wij vragen u de orderbevestiging mee te nemen en bij voorkeur uw bestelling te vervoeren in de originele verpakking!