• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

REPLAY Jeans

Geen producten gevonden...

REPLAY Jeans

Het Italiaanse Replay is een label dat zelf de trends creëert binnen de wereld van mode voor young minded heren. Met een hippe collectie vol dynamische modellen en sprankelende details zorgt het merk voor items die de basis van je eigentijdse, casual garderobe vormen.

Replay omschrijft zijn stijl cool & classic waar de typische Italiaanse familie gevoel een grote (inspirerende) rol speelt. Dat gevoel is zeker terug te zien aan de nieuwste Replay Anbass. Deze stoere Replay broeken zijn voorzien van hoge elasticiteit, hebben een goed herstelvermogen en daardoor een hoog draagcomfort.

De Replay Anbass is één van de bekendste Replay jeans. Het Italiaanse merk ontwikkelde deze spijkerbroek een aantal seizoenen geleden, maar zorgt ervoor dat deze jeans elk seizoen een sterke update krijgt. Diverse wassingen, het gebruik van nieuwe stoffen, details en branding zorgen ervoor dat de Replay Anbass een iconische jeans is. De Replay spijkerbroeken herken je van een afstand, niet alleen door de rijke uitstraling van het doek maar ook door het gebruik van zachte stoffen en de subtiele Replay details.