• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jeans om verliefd op te worden!

Jeans om verliefd op te worden! - Snelle levering ✓ Veilig betalen ✓ Groot assortiment ✓

Merken
Geslacht
Product
Maat
Lengtemaat
Kleur

Jeans om verliefd op te worden!

Bij Joy.nl koop je voor iedere man de geschikte jeans! Joy biedt een ruim assortiment aan herenjeans van verschillende topmerken zoals: PME Legend, G-STAR, Jack & Jones, Vanguard, Cast Iron, Diesel, Cars, et cetera. 

Op jeans raken we nooit uitgekeken en dat is maar goed ook.. maar welk model is geschikt voor jou? Joy biedt een variërend aanbod, van skinny-fit tot slim-fit tot straight-fit tot en met loose-fit. De nauwere/smallere modellen spijkerbroeken blijven de boventoon voeren. In ieder geval de taps toelopende pijp, is dat wat je zoekt? Denk dan eens aan een skinny-fit of slim-fit pasvorm. Heb je liever een bootcut of een wijdere pasvorm? Denk dan eens aan een regular-fit of een loose-fit. Geen zorgen, de meeste jeans te

De collectie spijkerbroeken die wij selecteren zijn geschikt voor iedere man. Naast het 'veilige' blauw, zie je dit jaar ook veel grijze en zwarte jeans. Daarnaast voeren destroyed jeans en grove wassingen dit jaar nog steeds de boventoon. Tevens gaat er niets boven een comfortabele jeans. Daarom bevatten de meeste jeans tegenwoordig stretch. Jeans met extra veel stretch zorgen voor een perfecte pasvorm en je kunt er ook nog gemakkelijk in bewegen. Stretch jeans zijn niet meer te missen in de kast!