Joy.nl in een nieuwe jasje!

  • Geplaatst op
Joy.nl in een nieuwe jasje!

Welkom, je zit naar de gloednieuwe webshop van Joy te kijken! Niet alleen het uiterlijk, maar ook het aanbod, de functionaliteiten en betaalmogelijkheden zijn flink op de schop gegaan.

Welkom, je zit naar de gloednieuwe webshop van Joy te kijken! Niet alleen het uiterlijk, maar ook het aanbod, de functionaliteiten en betaalmogelijkheden zijn flink op de schop gegaan. Ken je ons nog niet? Dan zullen we ons even kort voorstellen! 

Wij zijn Joy Vrijetijdskleding, een keten met ruim 35 jaar ervaring en momenteel 7 vestigingen in het noorden van Nederland met de nieuwe modecollecties voor hem én haar. Op Joy.nl kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor de nieuwste collecties van meer dan 500 modemerken, inspiratie en advies.

Bij Joy.nl koop je voor iedereen de geschikte jeans! Joy biedt een ruim assortiment aan heren en damesjeans van verschillende topmerken zoals: PME Legend, G-STAR, Jack & Jones, Vanguard, Cast Iron, Diesel, Cars, Levis, Maison Scotch en nog veel meer andere topmerken! Daarnaast vind je bij Joy.nl je de perfecte jas, trui of sweater, overhemd of blouse, of t-shirt om jouw garderobe een flinke upgrade te geven!

Eerst zien, dan betalen? Geen punt! Met de optie ‘achteraf betalen’ kun je bij Joy.nl binnen 2 week betalen. Liever het product ophalen in één van de Joy-winkels? Dat kan! Bij het plaatsen van de bestelling kun je zelf aangeven in welk van de Joy-winkels jij het product wilt ophalen! Hou er rekening mee dat dit soms 2 tot maximaal 3 dagen kan duren.

Bij Joy.nl geniet je altijd van razendsnelle levering en uitstekende service. Heb je vragen, tips of een probleem? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!