Zoeken
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bezorg informatie

Joy.nl biedt de volgende bezorg- en afhaalmogelijkheden

  • Thuisbezorgen
  • Afhalen bij een Post NL servicepunt bij jou in de buurt 
  • Afhalen in de winkel

Thuisbezorgen

De aflevermogelijkheden zijn eenvoudig. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dan streveb wij er naar uw pakket de volgende dag bij u thuisbezorgd. Komt u uw pakket liever afhalen in onze winkel in Roden dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Meestal dezelfde dag nog. 

Niet thuis?

Bent u niet thuis bij de eerste bezorgpoging, dan zal de bezorger een briefje voor u achterlaten in uw brievenbus. Daarop staat vermeld of uw pakket is afgegeven bij één van uw buren of wanneer de bezorger opnieuw bij u langs komt. Ook kunt u door de bezorgcode op dit briefje, zelf bepalen wanneer en waar de tweede bezorgpoging zal plaatsvinden. De bezorger zal in ieder geval vier keer terugkomen om uw pakket af te leveren, wat in 99,1% van de gevallen zorgt voor een succesvolle bezorging.

Ben je overdag weinig thuis? Laat je bestelling dan bezorgen bij een PostNL punt en haal hem op wanneer je wilt. Dit kan bijvoorbeeld ook een punt zijn in de buurt van uw werk.

Uw pakket liever afhalen?

Komt u uw pakket liever afhalen, dan kunt u daarvoor terecht bij één van de Joy filialen. Wij nemen telefonisch contact met u op zodra uw pakket gereed is! Neemt u dan wel even de orderbevestiging mee. 

Voor specifiek wensen en overige vragen omtrent de bezorging kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]